Tankekraft

Tankekraft - Loven om årsak og virkning

I bunnen av alt jeg gjør ligger visdommen om at alt det vi tenker, og dermed føler og gjør, skaper virkeligheten vår. Vi har lover her på jorda, og vi har universelle lover som fungerer om vi er klar over det eller ikke.

Loven om årsak og virkning - The Law of Attraction - fungerer for absolutt alle.

Når noe i livet vårt er vanskelig, hvorfor tar vi oss ikke bryet med å finne ut hvordan vi kan skifte fokus for å forbedre det som ikke fungerer? Hvis vi fortsetter livet på samme måte, så vil vi repetere de gamle mønstrene.

Vi er magneter som tiltrekker oss det vi fokuserer på, og når vi tar dette på alvor, kan vi forandre livene våre fullstendig. Det er viktig at vi lærer oss å manifistere det livet vi ønsker oss, om det gjelder bedre økonomi, bedre forhold til andre mennesker, bedre helse osv.

Du skaper ditt eget liv!

Lær deg å skape bedre økonomi, bedre helse, bedre forhold til andre mennesker osv.

Jeg ser hvor nødvendig det er at vi virkelig skjønner hvordan vi fungerer som energivesener i forhold til alt og alle. Tankene våre og følelsene er energibølger som vi sender ut, og som bringer oss samme type energi tilbake. Tanken kommer først og skaper en følelse som er drivkraften i det som skjer.
Vi trenger å forstå hvordan loven om årsak og virkning fungerer for virkelig å kunne bruke loven til vår egen fordel!

Jeg har et inderlig ønske om at så mange som mulig skal få øynene opp for hvor viktig tankene og følelsene våre - SKAPERKRAFTEN - er. Da vil vi skape gode liv, gode samfunn og en bedre verden.


Linker:
www.abraham-hicks.com
www.thelawofattraction.com